Hlavní navigace

Vladimír Zlámal, IČO (88716716), sídlo Hlinsko

Základní informace

Název: Vladimír Zlámal
Sídlo: Hlinsko
IČO: 88716716

Výpis údajů pro Vladimír Zlámal z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Vladimír Zlámal

IČO: 88716716
Firma: Vladimír Zlámal
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Přerov
Základní územní jednotka: Hlinsko
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 11. 4. 2012

Sídlo Vladimír Zlámal

Sídlo: 78, Hlinsko 75131

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Vladimír Zlámal ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Vladimír Zlámal

IČO (identifikační číslo): 88716716
Jméno: Vladimír Zlámal
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 11. 4. 2012
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Vladimír Zlámal

Sídlo: 78, Hlinsko 75131

Živnosti Vladimír Zlámal

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 16. 1. 2014
Přerušeno od 1. 1. 2016

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 11. 4. 2012
Přerušeno od 1. 1. 2016

Statutární orgán Vladimír Zlámal

Člen statutárního orgánu: Vladimír Zlámal

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).