Hlavní navigace

Richard Cieśla, IČO (06136524), sídlo Praha

Základní informace

Název: Richard Cieśla
Sídlo: Praha
IČO: 06136524

Výpis údajů pro Richard Cieśla z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Richard Cieśla

IČO: 06136524
Firma: Richard Cieśla
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Praha
Základní územní jednotka: Praha 11
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 25. 5. 2017

Sídlo Richard Cieśla

Sídlo: Augustinova 2062/18, Praha 14800

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Maloobchod s nápoji
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Richard Cieśla ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Richard Cieśla

IČO (identifikační číslo): 06136524
Jméno: Richard Cieśla
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 25. 5. 2017
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Richard Cieśla

Sídlo: 17. listopadu 474, Javorník 79070

Živnosti Richard Cieśla

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 13. 6. 2017
Přerušeno od 13. 6. 2017

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 25. 5. 2017
Přerušeno od 13. 6. 2017

Statutární orgán Richard Cieśla

Člen statutárního orgánu: Richard Cieśla

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).