Hlavní navigace

Petr Pospíšil, IČO (08134456), sídlo Ostrava

Základní informace

Název: Petr Pospíšil
Sídlo: Ostrava
IČO: 08134456

Výpis údajů pro Petr Pospíšil z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Petr Pospíšil

IČO: 08134456
Firma: Petr Pospíšil
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Ostrava-město
Základní územní jednotka: Michálkovice
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 2. 5. 2019

Sídlo Petr Pospíšil

Sídlo: Petrská 210/9, Ostrava 71500

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Výroba potravinářských výrobků
Příprava staveniště
Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů
Silniční nákladní doprava
Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Výpis údajů pro Petr Pospíšil ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Petr Pospíšil

IČO (identifikační číslo): 08134456
Jméno: Petr Pospíšil
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 2. 5. 2019
Celkový počet živností: 1
Aktivních živností: 1

Živnosti Petr Pospíšil

Živnost č. 1 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků
  • Velkoobchod a maloobchod
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 2. 5. 2019

Statutární orgán Petr Pospíšil

Člen statutárního orgánu: Petr Pospíšil

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).