Hlavní navigace

Petr Janošek, IČO (46612181), sídlo Bystrovany

Základní informace

Název: Petr Janošek
Sídlo: Bystrovany
IČO: 46612181

Výpis údajů pro Petr Janošek z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Petr Janošek

IČO: 46612181
Firma: Petr Janošek
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Olomouc
Základní územní jednotka: Bystrovany
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 15. 5. 1992

Sídlo Petr Janošek

Sídlo: Na čtvrtkách 33/6, Bystrovany 77900

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Petr Janošek ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Petr Janošek

IČO (identifikační číslo): 46612181
Jméno: Petr Janošek
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 15. 5. 1992
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo Petr Janošek

Sídlo: Na čtvrtkách 33/6, Bystrovany 77900

Živnosti Petr Janošek

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 25. 3. 2015
Přerušeno od 5. 4. 2016

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 25. 3. 2015
Přerušeno od 5. 4. 2016

Statutární orgán Petr Janošek

Člen statutárního orgánu: Petr Janošek

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).