Hlavní navigace

Miloslav Formánek, IČO (16882636), sídlo Praha

Základní informace

Název: Miloslav Formánek
Sídlo: Praha
IČO: 16882636

Výpis údajů pro Miloslav Formánek z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Miloslav Formánek

IČO: 16882636
Firma: Miloslav Formánek
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Praha
Základní územní jednotka: Praha 1
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 11. 4. 1991

Sídlo Miloslav Formánek

Sídlo: Na poříčí 1054/48, Praha 11000

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Destilace, rektifikace a míchání lihovin

Výpis údajů pro Miloslav Formánek ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Miloslav Formánek

IČO (identifikační číslo): 16882636
Jméno: Miloslav Formánek
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 11. 4. 1991
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 1

Sídlo Miloslav Formánek

Sídlo: Na poříčí 1054/48, Praha 11000

Živnosti Miloslav Formánek

Živnost č. 1 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Pěstitelské pálení
  • Zprostředkování obchodu a služeb
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 15. 1. 2003

Statutární orgán Miloslav Formánek

Člen statutárního orgánu: Miloslav Formánek

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).