Hlavní navigace

Michala Rybářová, IČO (76362515), sídlo Řepín

Základní informace

Název: Michala Rybářová
Sídlo: Řepín
IČO: 76362515

Výpis údajů pro Michala Rybářová z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Michala Rybářová

IČO: 76362515
Firma: Michala Rybářová
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Mělník
Základní územní jednotka: Řepín
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 5. 10. 2009

Sídlo Michala Rybářová

Sídlo: Zahradní 190, Řepín 27733

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Maloobchod s nápoji
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Michala Rybářová ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Michala Rybářová

IČO (identifikační číslo): 76362515
Jméno: Michala Rybářová
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 5. 10. 2009
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Michala Rybářová

Sídlo: Zahradní 190, Řepín 27733

Živnosti Michala Rybářová

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 18. 2. 2014

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 5. 10. 2009

Statutární orgán Michala Rybářová

Člen statutárního orgánu: Michala Rybářová

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).