Hlavní navigace

Michal Průcha, IČO (74488619), sídlo Plzeň

Základní informace

Název: Michal Průcha
Sídlo: Plzeň
IČO: 74488619

Výpis údajů pro Michal Průcha z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Michal Průcha

IČO: 74488619
Firma: Michal Průcha
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Plzeň-město
Základní územní jednotka: Plzeň 2-Slovany
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 1. 5. 2007

Sídlo Michal Průcha

Sídlo: Francouzská třída 1863/18, Plzeň 32600

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Michal Průcha ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Michal Průcha

IČO (identifikační číslo): 74488619
Jméno: Michal Průcha
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 1. 5. 2007
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Michal Průcha

Sídlo: Francouzská třída 1863/18, Plzeň 32600

Živnosti Michal Průcha

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 23. 3. 2022

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 1. 5. 2007

Statutární orgán Michal Průcha

Člen statutárního orgánu: Michal Průcha

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).