Hlavní navigace

Jiří Šťáva, IČO (15197298), sídlo Brno

Základní informace

Název: Jiří Šťáva
Sídlo: Brno
IČO: 15197298

Výpis údajů pro Jiří Šťáva z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jiří Šťáva

IČO: 15197298
Firma: Jiří Šťáva
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Brno-město
Základní územní jednotka: Brno-Bystrc
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 21. 1. 1991

Sídlo Jiří Šťáva

Sídlo: Výhon 56/1, Brno 63500

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jiří Šťáva ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jiří Šťáva

IČO (identifikační číslo): 15197298
Jméno: Jiří Šťáva
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 21. 1. 1991
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo Jiří Šťáva

Sídlo: Výhon 56/1, Brno 63500

Živnosti Jiří Šťáva

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 27. 3. 2014
Přerušeno od 30. 11. 2016

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 21. 12. 1992
Přerušeno od 30. 11. 2016

Statutární orgán Jiří Šťáva

Člen statutárního orgánu: Jiří Šťáva

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).