Hlavní navigace

Jiří Ort, IČO (15601846), sídlo Mírová pod Kozákovem

Základní informace

Název: Jiří Ort
Sídlo: Mírová pod Kozákovem
IČO: 15601846

Výpis údajů pro Jiří Ort z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jiří Ort

IČO: 15601846
Firma: Jiří Ort
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Semily
Základní územní jednotka: Mírová pod Kozákovem
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 4. 12. 1991

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Zpracování a konzervování masa a výroba masných výrobků
Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jiří Ort ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jiří Ort

IČO (identifikační číslo): 15601846
Jméno: Jiří Ort
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 4. 12. 1991
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 3

Živnosti Jiří Ort

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 16. 4. 2014

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 17. 8. 1992

Živnost č. 3 Řeznictví a uzenářství

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 11. 8. 1992

Statutární orgán Jiří Ort

Člen statutárního orgánu: Jiří Ort

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).