Hlavní navigace

Jiří Janák, IČO (12783161), sídlo Brusné

Základní informace

Název: Jiří Janák
Sídlo: Brusné
IČO: 12783161

Výpis údajů pro Jiří Janák z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jiří Janák

IČO: 12783161
Firma: Jiří Janák
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Kroměříž
Základní územní jednotka: Brusné
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 2. 11. 1990

Sídlo Jiří Janák

Sídlo: 75, Brusné 76861

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
Ostatní poskytování úvěrů j. n.
Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Výpis údajů pro Jiří Janák ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jiří Janák

IČO (identifikační číslo): 12783161
Jméno: Jiří Janák
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 2. 11. 1990
Celkový počet živností: 4
Aktivních živností: 2

Sídlo Jiří Janák

Sídlo: 75, Brusné 76861

Živnosti Jiří Janák

Živnost č. 1 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 26. 7. 2006

Živnost č. 2 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Velkoobchod a maloobchod
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 1. 1. 1992

Statutární orgán Jiří Janák

Člen statutárního orgánu: Jiří Janák

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).