Hlavní navigace

Ján Koršala, IČO (42400813), sídlo Černá v Pošumaví

Základní informace

Název: Ján Koršala
Sídlo: Černá v Pošumaví
IČO: 42400813

Výpis údajů pro Ján Koršala z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Ján Koršala

IČO: 42400813
Firma: Ján Koršala
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Český Krumlov
Základní územní jednotka: Černá v Pošumaví
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 9. 11. 1992

Sídlo Ján Koršala

Sídlo: 294, Černá v Pošumaví 38223

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Ján Koršala ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Ján Koršala

IČO (identifikační číslo): 42400813
Jméno: Ján Koršala
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 9. 11. 1992
Celkový počet živností: 4
Aktivních živností: 2

Sídlo Ján Koršala

Sídlo: 294, Černá v Pošumaví 38223

Živnosti Ján Koršala

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 19. 4. 2014
Přerušeno od 1. 6. 2017

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 23. 11. 1992
Přerušeno od 1. 6. 2017

Statutární orgán Ján Koršala

Člen statutárního orgánu: Ján Koršala

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).