Hlavní navigace

Jan Kopecký, IČO (73316075), sídlo Nový Jičín

Základní informace

Název: Jan Kopecký
Sídlo: Nový Jičín
IČO: 73316075

Výpis údajů pro Jan Kopecký z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jan Kopecký

IČO: 73316075
Firma: Jan Kopecký
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Nový Jičín
Základní územní jednotka: Nový Jičín
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 16. 3. 2004

Sídlo Jan Kopecký

Sídlo: Vančurova 538/26, Nový Jičín 74101

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jan Kopecký ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jan Kopecký

IČO (identifikační číslo): 73316075
Jméno: Jan Kopecký
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 16. 3. 2004
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Jan Kopecký

Sídlo: Vančurova 538/26, Nový Jičín 74101

Živnosti Jan Kopecký

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 19. 3. 2014
Přerušeno od 23. 5. 2018

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 1. 4. 2004
Přerušeno od 23. 5. 2018

Statutární orgán Jan Kopecký

Člen statutárního orgánu: Jan Kopecký

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).