Hlavní navigace

Jan Herzán, IČO (01598805), sídlo Rešice

Základní informace

Název: Jan Herzán
Sídlo: Rešice
IČO: 01598805

Výpis údajů pro Jan Herzán z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jan Herzán

IČO: 01598805
Firma: Jan Herzán
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Znojmo
Základní územní jednotka: Rešice
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 15. 4. 2013

Sídlo Jan Herzán

Sídlo: 116, Rešice 67173

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti
Truhlářské práce

Výpis údajů pro Jan Herzán ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jan Herzán

IČO (identifikační číslo): 01598805
Jméno: Jan Herzán
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 15. 4. 2013
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Jan Herzán

Sídlo: 116, Rešice 67173

Živnosti Jan Herzán

Živnost č. 1 Truhlářství, podlahářství

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 15. 4. 2013

Živnost č. 2 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 15. 4. 2013

Statutární orgán Jan Herzán

Člen statutárního orgánu: Jan Herzán

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).