Hlavní navigace

Jakub Karpíšek, IČO (04578317), sídlo Choceň

Základní informace

Název: Jakub Karpíšek
Sídlo: Choceň
IČO: 04578317

Výpis údajů pro Jakub Karpíšek z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jakub Karpíšek

IČO: 04578317
Firma: Jakub Karpíšek
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Ústí nad Orlicí
Základní územní jednotka: Choceň
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 19. 11. 2015

Sídlo Jakub Karpíšek

Sídlo: Dolní 1200, Choceň 56501

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jakub Karpíšek ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jakub Karpíšek

IČO (identifikační číslo): 04578317
Jméno: Jakub Karpíšek
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 19. 11. 2015
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Jakub Karpíšek

Sídlo: Dolní 1200, Choceň 56501

Živnosti Jakub Karpíšek

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 26. 11. 2015

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 19. 11. 2015

Statutární orgán Jakub Karpíšek

Člen statutárního orgánu: Jakub Karpíšek

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).