Hlavní navigace

Giuseppe Piacente, IČO (65607929), sídlo Ústí nad Labem

Základní informace

Název: Giuseppe Piacente
Sídlo: Ústí nad Labem
IČO: 65607929

Výpis údajů pro Giuseppe Piacente z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Giuseppe Piacente

IČO: 65607929
Firma: Giuseppe Piacente
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Ústí nad Labem
Základní územní jednotka: Ústí nad Labem-město
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 7. 9. 1996

Sídlo Giuseppe Piacente

Sídlo: Berní 2261/1, Ústí nad Labem 40001

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Výstavba bytových a nebytových budov
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Giuseppe Piacente ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Giuseppe Piacente

IČO (identifikační číslo): 65607929
Jméno: Giuseppe Piacente
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 7. 9. 1996
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo Giuseppe Piacente

Sídlo: Berní 2261/1, Ústí nad Labem 40001

Živnosti Giuseppe Piacente

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 31. 7. 2017

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 7. 9. 1996

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).