Hlavní navigace

Enčo Todorov, IČO (43613268), sídlo Olomouc

Základní informace

Název: Enčo Todorov
Sídlo: Olomouc
IČO: 43613268

Výpis údajů pro Enčo Todorov z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Enčo Todorov

IČO: 43613268
Firma: Enčo Todorov
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Olomouc
Základní územní jednotka: Olomouc
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 26. 11. 1991

Sídlo Enčo Todorov

Sídlo: Libušina 215/55, Olomouc 77900

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Enčo Todorov ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Enčo Todorov

IČO (identifikační číslo): 43613268
Jméno: Enčo Todorov
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 26. 11. 1991
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Enčo Todorov

Sídlo: Libušina 215/55, Olomouc 77900

Živnosti Enčo Todorov

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 14. 3. 2014
Přerušeno od 12. 6. 2017

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 15. 6. 2005
Přerušeno od 12. 6. 2017

Statutární orgán Enčo Todorov

Člen statutárního orgánu: Enčo Todorov

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).