Hlavní navigace

EKK Praha, o.p.s., IČO (24837555), sídlo Praha

Základní informace

Název: EKK Praha, o.p.s.
Sídlo: Praha
IČO: 24837555

Výpis údajů pro EKK Praha, o.p.s. z registru ekonomických subjektů

Základní údaje EKK Praha, o.p.s.

IČO: 24837555
Firma: EKK Praha, o.p.s.
Právní forma: Obecně prospěšná společnost
Okres: Praha
Základní územní jednotka: Praha 8
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
Datum vzniku: 17. 5. 2011

Sídlo EKK Praha, o.p.s.

Sídlo: Za Poříčskou bránou 365/21, Praha 18600

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Ostatní informační činnosti j. n.

Výpis údajů pro EKK Praha, o.p.s. ze živnostenského rejstříku

Výpis údajů pro EKK Praha, o.p.s. z obchodního rejstříku

Základní údaje EKK Praha, o.p.s.

Soud: Městský soud v Praze 17. 5. 2011
Spisová značka: O 805
IČO (identifikační číslo osoby): 24837555
Jméno: EKK Praha, o.p.s.
Právní forma: Obecně prospěšná společnost 17.5.2011
Zapsána dne: 17.5.2011

Sídlo EKK Praha, o.p.s.

Platnost údajů od - do
Adresa: Za Poříčskou bránou 365/21, Praha 18600, Česká republika 26.11.2015
Adresa: Za Poříčskou bránou 365/21, Praha 8 18600, Česká republika 17.5.2011 - 26.11.2015

Předmět podnikání EKK Praha, o.p.s.

Platnost údajů od - do
1. Hlavním zaměřením činnosti společnosti je poskytování zdarma informačního servisu zdravotnickým a sociálním zařízením ve veřejném vlastnictví a jejich zřizovatelům při zajišťování nákupu léků, zdravotnického materiálu a přístrojů v zájmu redukce jejich cen na nejnižší dosažitelnou úroveň.. 2. Bezplatné poskytování aktuálních informací o situaci na trhu s léky, zdravotnickým materiálem a technickým vybavením jak v rámci EU, tak i jednotlivých jejích členů má za cíl dosažení pro fakultní a komunální nemocnice zvýhodněných obchodních podmínek přímo u velkovýrobců vybraných komodit. 3. Výchozí základnou pro danou činnost je přímé začlenění EKK Praha, o.p.s. jako dceřiné společnosti do organizačních struktur mateřské německé neziskové společnosti EKKeG im Deutschen Städtetag, která si svým aktivním působením v SRN, Holandsku, Belgii, Švýcarsku, Rakousku, Itálii, Turecku a Řecku vytváří příznivé podmínky pro aktivní vyjednávání bezprostředně u hlavních světových velkovýrobců zdravotnického materiálu a přístrojů, stejně jako ve farmaceutických koncernech zvýhodněných cen formou množstev ního rabatu. 4. Neziskový poradenský servis je zástupcům ministerstva zdravotnictví, krajů a měst jako zřizovatelů fakultních a komunálních nemocnic poskytován na základě smluvní spolupráce s EKK Praha, o.p.s., čímž se tyto nemocnice nepřímo začleňují do mezinárodníc h struktur zdravotnických zařízení EKKeG a bude pro ně dosahována optimalizace cen na vybraný sortiment léků, zdravotnického materiálu a přístrojů poplatných na západoevropském trhu. 5. Bezplatná služba pro smluvní partnery předpokládá předávání důvěrných informací na základě vyhodnocování jejich konkrétních poptávek s uvedením identifikační specifikace sortimentu, jeho výrobce a množství tak, aby poskytované informace byly k dispozic i pouze zřizovatelům či vedení zdravotnických a sociálních zařízení ve veřejném vlastnictví a nebyly využity třetí osobou v soukromém sektoru k podnikatelským záměrům. 6. Odborná asistence a aktivní spoluúčast při vyhlašování výběrových řízení zřizovateli zdravotnických a sociálních zařízení ve veřejném sektoru. 7. Poskytování zdarma aktuálních informací státním a regionálním institucím i zdravotnickým pojišťovnám za účelem vypracování podkladů pro stanovení lékové politiky 8. Osvětová, popularizační a publikační činnost pro odbornou a širokou veřejnost o aktuálních požadavcích a konkrétních možnostech zvyšování efektivnosti zdravotních a sociálních služeb ve veřejném vlastnictví. 17.5.2011

Vedení firmy EKK Praha, o.p.s.

Statutární orgán EKK Praha, o.p.s.

Nina Kupcová
Ve funkci od 3.4.2013
Adresa K Větrovu 540, 25168 Kamenice
PhDr. Václav Kupec CSc.
Ve funkci od 17.5.2011 do 3.4.2013
Adresa K Větrovu 540, 25168 Kamenice

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na emailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím emailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).